Szállítás és fizetés

Fizetési módok

A www.nyomtatokszeged.hu internetes áruházakban rendelt termékek ellenértékének kiegyenlítésére a Vevő számára – jelen pillanatban – három lehetőség kínálkozik:

Utánvételes fizetés: a Vevő az áru kézhezvételekor a futárnak fizet utólag készpénzben. Az utánvét díja ( 500Ft+áfa ) a szállítási díjon felül kerül felszámításra. Amennyiben az utánvéttel megrendelt termékeket szállító partnerünknek átadtuk, és a vásárló ezután jelzi a vásárlástól történő visszalépési szándékát, úgy fenntartjuk a jogot, hogy az ebből eredő költségeket (a szállítás oda-vissza történő megtérítése) kiszámlázzuk a vásárló részére!

Banki átutalás: az áru ellenértékét a Vevő banki átutalással egyenlíti ki. Az utalásra magyarországi rendelések esetén 3 munkanap áll rendelkezésére.

Az áru a rendelésösszesítő hiánytalan ellenértékének Smart Print Kft. Kft. Pillér Takarékszövetkezetnél -nél vezetett bankszámlaszámán történő jóváírást követően kerül kipostázásra a szállítási módok menüpontban feltüntetett feltételekkel. A összeget bármelyik Pillér Takarékszövetkezet fiókban ingyenesen be tudja fizetni! Felhívjuk figyelmét a Bank tranzakciós díjat számíthat fel. A személyes befizetés, azonnal jóváírásra kerül.

Más pénzintézetnél vezetett számláról történő utalás esetén a jóváírás 4-8 órán belül teljesül az átutalás időpontjának függvényében. A részletekről érdeklődjön számlavezető bankjánál.

Személyes fizetés: az áru ellenértékét az Ügyfél szaküzletünkben készpénzben vagy bankkártyás fizetéssel egyenlíti ki.